Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - WINARHI 8, un spijin real in activitatile de ofertare si productie
WINARHI 8, un spijin real in activitatile de ofertare si productie
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 24 Feb 2016 18:06
Programul WinArhi este o aplicatie destinata producatorilor de tamplarie (usi si ferestre). Aceasta ajuta la gestionarea retelei de vanzari si a atelierelor de productie prin stabilirea consumului de materiale pe baza caruia se calculeaza si se tiparesc oferta si celelalte documente aferente. In cadrul activitatii de fabricatie, aplicatia calculeaza automat dimensiunile de debitare a profilelor si geamului, optimizeaza debitarea acestora (coreland-o cu comanda numerica a utilajelor), ofera documente electronice in atelier (WAEagle) si, de asemenea, asigura conexiunea cu programe ERP.
 
Versiunea WinArhi 8 prezinta numeroase noutati de structura
Aplicatia WinArhi 8 aduce numeroase noutati fata de versiunea anterioara. O prima schimbare ar fi aceea ca accesoriile pot avea o imagine care apare deopotriva in lista acestora si in documente (ofertare si optimizare) si pot avea atasata o lista de culori. Totodata, pot fi programate cu un script pentru introducerea parametrilor si pentru a genera bon de consum dimensiuni de debitare si desen.
In ceea ce priveste sistemele de inchidere, la salvarea in WA Eagle a articolelor din setul de feronerie, se filtreaza articolele atat pentru canatul activ, cat si pentru cel fix. Modificarile manuale la setul de feronerie al unei cercevele se pastreaza in majoritatea cazurilor atunci cand se modifica fereastra, aceasta in cazul in care nu apar schimbari in setul original. In acelasi timp, desenul feroneriei poate fi mai usor definit direct din setul de feronerie si poate fi separat in WA Eagle pentru toc si cercevea. Alte schimbari survenite in acest domeniu sunt reprezentate de faptul ca blocatorii definiti in setul de feronerie se pot folosi direct in comanda numerica a centrului de prelucrare si ca profilele la metru liniar folosite in feronerie (tija de transmisie pentru aluminiu, manerul antipanica sau sina pentru culisante) pot sa apara in desenul feroneriei (inclusiv lungimea, ca text), in bonul de consum si in dimensiunile de debitare, putand intra astfel si in optimizare. In sfarsit, seturile de feronerie cu deschidere pe stanga si pe dreapta au fost cumulate intr-un singur set.    
Optimizarea profilelor se poate face cu mai multe lungimi de bara, iar daca se doreste, se poate alege sa nu amestece intr-o optimizare mai multe lungimi de bara, dar totusi sa se incerce cu toate lungimile. Pentru crearea cercevelei se pot defini seturi de profile (pe fiecare latura), pentru fiecare tip de deschidere, iar culoarea profilelor in desenarea ferestrelor poate fi inlocuita cu o imagine care sa reprezinte textura.
WinArhi 8 aduce schimbari semnificative si in privinta bazei de date, precum si alte modificari, cum ar fi faptul ca se pot deschide in acelasi timp mai multe cicluri de productie din comenzi executate sau se poate schimba clientul ofertei cu altul din lista de beneficiari. Totodata, pretul ansamblului termoizolant, dimensiunea si greutatea acestuia pot fi verificate pe baza unui script. Informatii suplimentare, la www.winarhi.ro    
 
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left