Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 07 Februarie 2023
ABONARER REVISTE
PAGINA PERSONALIZATA


GEZE ROMANIA SRL

GEZE ROMANIA SRL

Adresa: Iride Business Park, Bd. Dimitrie Pompei nr. 9-9a, cladirea 10, et. 2, Bucuresti, Sector 2
Telefon: 021/250.77.50
Fax: 021/250.77.50
Mobil: 0721-672.220
E-mail: office-romania@geze.com
Web site: www.geze.com
Domenii: Usi industriale & usi automate | Usi de garaj
Descriere activitate
Sisteme automate pentru usi; usi rotative; amortizoare si sisteme de glisare manuala; motoare electrice pentru desfumare; accesorii pentru compartimentari din sticla.
Prezentare companie/institutie
GEZE: Inovatii in domeniul automatizarii ferestrelor, prezentate la BAU
 
 
 
 
 
 
Vlad STANISLAV (42 de ani)
Functia/Firma: managing director, GEZE Romania;
Experienta profesionala: 19 ani in domeniul automatizarilor.
 
Oficialii furnizorului de solutii pentru control al accesului, GEZE Romania, considera ca piata de profil are ca unica sansa de dezvoltare adaptarea la standardele europene. Tehnologiile de ultima ora promovate de producatori, alaturi de solicitarile dezvoltatorilor occidentali activi in Romania traseaza aceasta directie. Eforturile sustinute de a face o prioritate din nivelul tehnologic inalt si sustenabilitatea solutiilor in raport cu minimizarea costurilor imediate incep sa isi faca simtite efectele, considera reprezentantii companiei, care mai subliniaza ca reprezinta o surpriza deosebit de placuta aparitia mai multor dezvoltatori autohtoni care promoveaza calitatea, contactul direct cu acestia in faza de definire a solutiilor facand posibila alegerea celui mai bun mix de solutii.
 
- Ce performante financiare ati consemnat in precedentul exercitiu financiar?
- Dat fiind faptul ca ne aflam la jumatatea exercitiului financiar (dupa metoda de calcul a companiei-mama), putem face referire doar la rezultatele pe primele sase luni ale acestuia. In pofida pandemiei, acestea se situeaza la nivelul prognozat inainte de aparitia crizei sanitare, ceea ce se datoreaza atat efortului echipei noastre, cat si al partenerilor. Conform evaluarilor curente, avem motive de optimism si consideram ca cifra de afaceri de 5 milioane de euro estimata pentru acest an financiar va fi atinsa. Aceasta reprezinta un semnal ca, dupa cum s-a constatat si in trecut, efectele crizelor economice internationale isi fac simtite efectele cu intarziere in Romania. In ceea ce priveste prognozele, ne asteptam la o mentinere a ritmului curent pana la jumatatea acestui an calendaristic, insa suntem rezervati in privinta viitorului imediat, numarul mare de proiecte aflate in faza de planificare si care asteapta autorizatiile de construire nefiind un motiv de optimism.
- Cum a evoluat cererea in timpul pandemiei?
- Aceasta nu a inregistrat fluctuatii valorice, cu toate ca se pot identifica tendinte noi, cum ar fi inclinatia catre automatizare si catre actionarea fara contact a cailor de acces. Noutatile lansate de noi in ultima perioada s-au aliniat noilor solicitari, axandu-se pe automatizarea ventilarii naturale, actionarile „no-touch” si dezvolatarea unor solutii de „people counting”. Toate cele mentionate anterior au fost prezentate in cadrul expozitiei BAU 2021, impreuna cu noile sisteme destinate segmentului de control al accesului si un model inovator de usa rotativa, avand cea mai redusa inaltime a canopiei de pe piata de profil.
- Ce masuri intentionati sa implementati in vederea consolidarii cotei de piata, in contextul actual al digitalizarii?
- Permanent ne-am aflat in avangarda evolutiei tehnologice in domeniul nostru de activitate, preocuparea pentru digitalizare si IoT precedand cu mult aparitia crizei pandemice si a solicitarilor sale deosebite. Automatizarile pentru ferestre IQdrive si solutiile GEZEconnects prin intermediul KNX asigura integrarea produselor noastre in ecosistemul caselor inteligente. Aceste solutii sunt fie deja integrate in numeroase proiecte, fie in curs de implementare.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Ianuarie/Februarie 2021)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
Meesenburg
SISECAM
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza