Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - EURO-Fereastra: Companiile adopta noi masuri pentru a-si eficientiza operatiunile
EURO-Fereastra: Companiile adopta noi masuri pentru a-si eficientiza operatiunile
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 28 Sep 2022 12:15
Joi, 29 septembrie 2022, de la ora 14:00, are loc o noua editie din seria videoconferintelor EURO-Fereastra - Piata de tamplarie se adapteaza la noile tendinte. Evenimentul are ca tema centrala "Transformare digitala, inovare si automatizare in sectorul de tamplarie si segmentele conexe", in contextul in care pandemia si cresterile de preturi determina tot mai mult companiile sa adopte noile instrumente digitale. Este a patra videoconferinta realizata pe aceasta tema de publicatia Fereastra, dupa succesul pe care l-au avut editiile anterioare.
 
Digitalizarea va avea un rol major in perioada urmatoare, fie si numai pentru a compensa deficitul actual in materie de forta de munca, ce nu are sanse de echilibrare nici macar pe termen lung. Prin folosirea instrumentelor automate, a robotilor industriali sau colaborativi, a diverselor aplicatii software (de tip ERP, CRM etc.), a modelelor moderne de proiectare, a metodelor inovatoare de vizionare etc., un domeniu cum este cel al tamplariei termoizolante are toate sansele de a creste accelerat, chiar si in conditiile in care se confrunta cu o serie de factori perturbatori intrinseci sau extrinseci. Digitalizarea este deja o realitate la care toata lumea trebuie sa se adapteze si care, in timp, isi va arata beneficiile.
 
In cadrul videoconferintei EURO-Fereastra din 29 septembrie, vor fi abordate, pe langa subiectul digitalizarii, teme precum modul in care criza energetica va impulsiona procesele de eficientizare energetica si, implicit, piata europeana de tamplarie termoizolanta; masuri de management adoptate de companiile de tamplarie pentru a-si eficientiza operatiunile, precum si caile de crestere a calitatii: montajul profesional, adoptarea noii legislatii in domeniul vitrajelor etc. De asemenea, vor fi prezentate noutati despre programele disponibile pentru dezvoltarea companiilor si finantarea din fonduri europene si ajutoare de stat. 
 
 
Invitati la editia septembrie a videoconferintei EURO-Fereastra:
  • Valentin PETRESCU, Presedinte Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta
  • Paul CHIPRIEAN, Head of Window Solutions, REHAU Romania
  • Roxana MIRCEA, Managing Partner, REI GRUP
  • Sebastian STEFANESCU, Manager Regional de Vanzari, BARRIER
  • Hubert NUCKOWSKI, Managing Director, Aluprof System Romania
  • Ovidiu CILIBIU, Sales Manager, Deceuninck Romania
  • Dragos MATEI, Director General, AGC Flat Glass
  • Ovidiu Victor STEFANESCU, Senior Editor revista Fereastra.
 
Partenerii evenimentului sunt: REHAU Romania, Aluprof System Romania, Deceuninck, AGC Flat Glass, NHDP - New House Design Project, IFT Rosenheim, REI Grup si Habitat for Humanity Romania.
***
Videoconferinta EURO-Fereastra va putea fi urmarita in direct pe www.fereastra.rowww.agendaconstructiilor.ro si www.euroconferinte.ro, dar si pe paginile de Youtube si de Facebook ale revistei Fereastra.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left