Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - KRONLUX a optat pentru cresterea stocurilor si asumarea partiala a costurilor
KRONLUX a optat pentru cresterea stocurilor si asumarea partiala a costurilor
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 23 Aug 2022 06:10
Avand in vedere conditiile dificile de pe piata din ultimii ani, compania Kronlux FM (judetul Brasov) a implementat o serie de masuri speciale care sa o ajute sa gestioneze cat mai eficient aceste provocari. "In primul rand, toti angajatii au actionat in pandemie cu solidaritate si grija reciproca. De asemenea, in ceea ce priveste contextul economic, am decis sa marim stocurile tampon, sa incheiem mai multe parteneriate pentru serviciile de transport pentru a fi cat mai operativi si sa ne asumam o parte din majorarile costurilor de productie, pentru a mentine preturi cat mai accesibile pentru clientii finali. Firma noastra este reprezentanta in Romania a grupului FAKRO, unul dintre cei mai mari producatori polonezi de ferestre de mansarda si unul dintre cei mai importanti furnizori de profil din lume. In continuare, strategia noastra de dezvoltare se aliniaza trendurilor legate de ecologie, eficienta energetica si «case inteligente». Cu scopul de a oferi locuinte mai eficiente energetic, am introdus in portofoliu solutii inovatoare, cum sunt sistemele de umbrire cu actionare electrica Z-Wave, WiFi sau sisteme solare, precum si alte accesorii inteligente, precum senzorii de ploaie, vant sau fum. Extindem permanent gama de produse pentru «casele inteligente» si eficiente energetic, oferind solutii care reusesc sa raspunda si celor mai exigente cerinte.
Piata constructiilor din Romania a avut o evolutie pozitiva in ultimii ani, continuand in acelasi ritm si in primele luni ale anului 2022. Dar, in ultimele doua-trei luni simtim tot mai mult efectele pandemiei si mai ales, ale razboiului din Ucraina. Aceste efecte s-au tradus prin cresteri masive de pret, lipsa unor produse importante din depozitele de materiale de constructii si, nu in ultimul rand, prin instalarea unui climat de neincredere si nesiguranta. Ramanem insa increzatori si ne straduim din rasputeri pentru a mentine preturi corecte pentru produsele si serviciile FAKRO", a declarat Ana Maria Opris, specialist de marketing in cadrul Kronlux.
 
Interes in crestere al beneficiarilor pentru produse din gama premium
"Constatam cu bucurie un interes tot mai mare in randul clientilor pentru ferestrele de mansarda performante, din gamele Profi si Lux (ferestre supertermoizolatoare FTT U8 Thermo, superinalte FYP-V U5 si cu dubla articulare FPP-V U5), pentru ferestrele de acoperis terasa sau pentru solutiile speciale de la FAKRO. Gama Lux este tot mai apreciata si pentru ca beneficiarii romani opteaza tot mai mult pentru produse de calitate. In ultimul an si in special pe perioada verii, am constatat un interes tot mai mare pentru accesoriile exterioare, acestea fiind o alternativa viabila la aerul conditionat. De asemenea, am consemnat o crestere in vanzari si pe segmentul «smart home», gratie interesului consumatorilor de a-si monitoriza casa de la distanta, in aceasta categorie fiind incluse accesoriile interioare si exterioare Z-Wave si cu modul Wifi ARF, ARP, AMZ si ARZ, care sunt dotate cu un sistem electric ce faciliteaza operarea de la distanta. Oferta generala FAKRO pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de modele si culori de accesorii interioare si exterioare, portivite oricarui design interior. In plus, utilizarea rulourilor exterioare, alaturi de rulourile interioare pentru ferestre de mansarda FAKRO, constituie o solutie ce include un set de accesorii care asigura cel mai inalt nivel de confort la mansarda. Cu siguranta, aceste tendinte de achizitie se vor accentua odata cu actualizarea normelor privind calitatea constructiilor.
Orice proiect major pentru beneficiari este, in acelasi timp, un proiect major si pentru FAKRO. Tocmai din acest motiv, acordam o atentie speciala fiecarei solicitari in parte si ne adaptam intotdeauna nevoilor clientilor, indiferent daca vorbim despre cladiri rezidentiale sau publice. Printre acestea, am putea mentiona cateva proiecte de referinta in care ne-am implicat recent, precum: un ansamblu rezidential din Pipera (unde am instalat ferestre pentru acoperis terasa DXC), un muzeu important din Campulung Moldovenesc (ferestre pentru evacuarea fumului FSR), un complex turistic de la gurile Deltei (ferestre cu actionare electrica Z-Wave montate pe acoperis de stuf), un complex turistic din zona Valea Zanelor (ferestre pentru acoperis terasa) sau o universitate din Timisoara (luminatoare).
Depunem eforturi pentru fidelizarea clientilor, oferindu-le permanent suport constand in consultanta gratuita, discounturi speciale si promotii. Anul acesta aniversam 20 de ani de ferestre de mansarda in Romania, si sarbatorim printr-o serie de promotii care se vor derula pana la sfarsitul anului. Cu acest prilej, clientii pot achizitiona produse premium la un pret avantajos sau chiar pot primi cadouri din partea noastra", a precizat Ana Maria Opris. Informatii suplimentare, la www.kronlux.ro si www.fakro.ro 
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left