Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PM TECHNIC ELEMENTS dezvolta parteneriate strategice cu producatorii de ferestre
PM TECHNIC ELEMENTS dezvolta parteneriate strategice cu producatorii de ferestre
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 29 Iun 2017 12:15
Pentru furnizorul de sisteme de feronerie si accesorii PM Technic Elements, cu sediul in judetul Cluj, din punct de vedere al vanzarilor, primul semestru din 2017 s-a incheiat foarte promitator. „Am reusit sa ne atingem cifrele propuse, ceea ce ne ajuta sa privim cu optimism perioada urmatoare. Aceste rezultate pozitive s-au datorat deopotriva relansarii deja cunoscute a sectorului constructiilor de locuinte, dar si adoptarii unor masuri interne de dezvoltare a portofoliului de produse, accesarii unor noi segmente de piata noi si cresterii gradului de comunicare cu clientii. Un alt factor de dezvoltare este reprezentat de faptul ca, in fiecare din ultimii ani, vanzarile s-au plasat pe un trend ascendent, datorita reluarii graduale a trendului ascendent din domeniu. Compania noastra este membra a grupului european de firme PM, furnizor de solutii integrate, care este activ prin depozite proprii in tari precum Italia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Bulgaria si Grecia. Strategia de dezvoltare adoptata anul acesta la nivel de grup presupune, in principal, consolidarea prezentei pe noile piete europene accesate in 2015 si 2016 (Italia si Cehia), precum si in anul acesta (Grecia). Totodata, pentru 2017, sunt planificate investitii majore in zona de productie, tehnologie si logistica, in vederea unei dezvoltari armonioase a companiilor din grupul PM. Cel mai recent proiect de acest tip a constat in constructia unei hale de productie cu o suprafata de 8.000 mp, dotata cu tehnologie de varf, automatizarea devenind, astazi, o necesitate, avand in vedere accentul deosebit ce se pune pe calitate, pe viteza de executie si pe majorarea productivitatii”, a subliniat Stefan Pop, directorul de vanzari al firmei.
PM Technic Elements produce si comercializeaza o gama extinsa de sortimente destinate industriei tamplariei termoizolante. Astfel, oferta generala include produse precum balamale, manere, sisteme de tip „broasca”, butuci sau elemente ce asigura rezistenta produselor finite. Cea mai noua categorie de produse lansata de grup anul trecut a fost reprezentata de coltarele sudabile, specialistii grupului PM dezvoltand permanent produse inovatoare care vin in intampinarea cerintelor in continua schimbare ale clientilor. Activitatile de distributie din Romania se desfasoara prin intermediul a doua depozite operationale in Cluj-Napoca si Bucuresti, prin intermediul flotei proprii de autocamioane, care acopera prin rute saptamanale toate regiunile geografice ale tarii (de la Timisoara la Craiova, de la Baia Mare la Brasov si de la Iasi la Constanta) etc. „Serviciile de livrare vin in completarea gamei proprii de produse, caracterizata, in principal de calitate, logistica reprezentand unul dintre punctele noastre forte. Astfel, PM Technic Elements a devenit un partener consacrat atat pentru atelierele medii sau mici, cat si pentru marii producatori de ferestre si usi termoizolante din Romania - si nu numai”, a concluzionat Stefan Pop. Informatii suplimentare, la www.pmtechnic.com
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left