Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DSG unifica operatiunile Teraplast si Ramplast si vrea afaceri de 70 milioane euro
DSG unifica operatiunile Teraplast si Ramplast si vrea afaceri de 70 milioane euro
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 16 Feb 2021 12:42
Dynamic Selling Group (DSG) reuneste, sub aceeasi echipa manageriala, cele mai importante facilitati de productie si branduri romanesti de profile PVC - Ramplast si Teraplast - consolidandu-si astfel pozitia de jucator european semnificativ pe piata tamplariei din PVC.
Dynamic Selling Group anunta perfectarea achizitiei diviziei de profile PVC Teraplast, in urma avizului favorabil transmis de catre Consiliul Concurentei referitor la aceasta tranzactie. Grupul de firme Dynamic atinge astfel o capacitate de productie, extrudare si prelucare PVC de peste 20.000 tone anual, devenind unul dintre cei mai mari si importanti lideri zonali europeni.
"In mod cert, in acest moment, Dynamic Selling Group reuneste cea mai puternica echipa de specialisti in domeniul productiei si distributiei profilelor PVC din Romania. Parteneriatul cu Teraplast - carora le multumim pentru colaborare si incredere - alaturi de Ramplast, producator aflat deja in portofoliul nostru, profileaza nu doar cea mai mare facilitate de productie din tara, dar si un leadership pe piata autohtona si zonala. Valoarea totala a achizitiei, incluzand costurile contractuale, operationale si logistice se ridica la 7 milioane de euro, dar noi consideram ca, mai pretios decat brandul sau utilajele, este expertiza pe care Dynamic o capitalizeaza prin toata echipa de productie sau distributie pe care o reunim si carora vrem sa le furnizam un mediu dinamic de dezvoltare, perfectionare si progres", a declarat Cristian Stoleru, co-owner Dynamic Selling Group.
Fabrica de profile PVC Teraplast va fi relocata pe platforma din Ramnicu Valcea, pe care activeaza deja Dynamic. Grupul va realiza o tranzitie echilibrata si se va asigura ca intreg procesul de productie sau livrare se vor desfasura fara sincope.
Dynamic Selling Group se va concentra pe expansiunea comerciala prin consolidarea pietelor externe pe care activeaza deja, dar si prin abordarea unor zone noi.
"Achizitia diviziei de profile PVC Teraplast completeaza oportun strategia de dezvoltare a gupului Dynamic. Dupa preluarea Ramplast, in 2018, consecventi valorilor care ne-au motivat si inspirat mereu - dinamism, flexibilitate, performanta, am monitorizat constant eventuale oportunitati care s-au materializat in aceasta tranzactie. Scopul nostru, in perioada urmatoare, este sa ne concentram pe activitatea de export, nu doar din ratiuni de profitabilitate si expansiune comerciala, ci aspirand la o recunoastere europeana a calitatii si performantei produselor romanesti, pe care le fabricam in tara. Cifra de afaceri a grupului Dynamic in 2021, pe care o estimam in jurul valorii de 70 milioane euro, ne valideaza ca producator strategic si pivot structural in acest domeniu. Ramanem conectati si receptivi la orice oportunitate", a declarat Gabriel Stoian, co-owner Dynamic Selling Group.
***
Grupul de firme Dynamic, fondat in 2004, a inregistrat in 2020 o cifra de afaceri consolidata de peste 50 milioane de euro, avand aproximativ 500 de angajati. Infrastructura de distributie a companiei include atat filiale in marile orase ale tarii, dar si retele comerciale in Serbia, Ungaria si Republica Moldova.
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left