Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PROMOTION BUSINESS TEAM inregistreaza anual cresteri financiare
PROMOTION BUSINESS TEAM inregistreaza anual cresteri financiare
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 07 Mar 2019 06:00
Furnizorul de profile din PVC Promotion Business Team, din Bucuresti, a inregistrat, in ultimul timp, o crestere a cererii de produse de acest tip pentru ambele serii din oferta proprie, respectiv reperele cu 4 si 6 camere de izolare Ramplast si Klass, ambele fabricate in Romania, la Ramnicu Valcea. Ionel Nita, directorul general al firmei, subliniaza in acest sens: „profilele Klass sunt disponibile in oferta din anul 2017, iar in 2018 am inregistrat o majorare de aproximativ 40% a cererii pentru acestea. Pentru 2019, ne asteptam la o noua majorare, de data aceasta de 15%, avand in vedere ca, la un moment dat, aceasta se plafoneaza. Avem posibilitatea sa oferim clientilor toata gama de culori, iar in categoria standard sunt disponibile nuantele de alb, gri antracit, stejar auriu, nuc, wenge si mahon. Dintre acestea, cele mai solicitate sunt cele de gri antracit si wenge, cu 6 camere de izolare”.
Reprezentantul companiei precizeaza, de asemenea, ca „nivelul solicitarilor pentru toate categoriile de produse a fost fluctuant in 2018, in functie de dinamica pietei, acesta fiind, de altfel, unul dintre motivele pentru care anul trecut nu am inregistrat o crestere semnificativa a cifrei de afaceri, in raport cu cele 4,8 milioane de lei consemnata in 2017. Un alt motiv a fost acela ca am fost nevoiti sa practicam preturi si adaosuri mai mici la produsele comercializate. Vanzarile firmei au presupus in 2018 comercializarea de profile din PVC (cu o contributie de 45% din total), feronerie Vorne (25%) si accesorii (30%). Pe acest ultim segment incercam sa oferim colaboratorilor o gama completa de produse si comercializam paneluri marcile Panel Land si Aluset, suruburi Heiko, garnituri pentru tamplaria din aluminiu, sisteme antipanica si de deschidere la distanta, plase de protectie impotriva insectelor, glafuri, pervazuri etc. In ceea ce priveste evolutia financiara din 2019 estimam ca vom obtine, din nou, o crestere, asa cum s-a intamplat in fiecare din ultimii ani. Pe termen mediu, ne dorim, de asemenea, sa construim o hala langa Bucuresti”.
Compania bucuresteana detine, in prezent, un depozit in Capitala, de unde efectueaza livrari pe plan national. 
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left