Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Octombrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REHAU Romania il numeste pe Alexandru Oprea Country Manager
REHAU Romania il numeste pe Alexandru Oprea Country Manager
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 03 Mar 2021 14:04
REHAU, producator german de solutii pentru fereste, instalatii, mobila si automotive, are de la inceputul acestui an un nou Country Manager in Romania, Alexandru Oprea, cu o experienta de 17 ani in companie.
Alexandru Oprea preia pozitia de Country Manager de la Alessandro Hillebrand, sub conducerea caruia REHAU Romania s-a bucurat de rezultate notabile in toate diviziile. Alessandro Hillebrand va fi responsabil cu noi proiecte in Europa de Sud, pe langa sarcinile sale de Country Manager Italia.
Alexandru Oprea si-a inceput parcursul profesional la REHAU Romania in anul 2004, la scurt timp dupa terminarea studiilor la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti. In 2010 a preluat pozitia de Director de vanzari Bucuresti si Bacau pentru divizia Instalatii a REHAU Romania si a avansat rapid la pozitia de Director national de vanzari a intregii divizii in 2011, iar in anul 2015 a preluat responsabilitatile diviziei Instalatii si pentru REHAU Bulgaria. Din 2018 este membru in Board-ul Administrativ al REHAU Romania. In ultimul an, Alexandru Oprea a ocupat functia de Deputy Country Manager.
"Evolutia REHAU in Romania in cei aproape 26 de ani de existenta pe piata autohtona este o dovada a dedicarii de care echipa REHAU da dovada constant si ma bucur ca am avut sansa sa intru in aceasta familie si sa-i raman alaturi. REHAU Romania pregateste noi proiecte si vizeaza extinderea business-ului pe plan local si regional", a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU Romania.
Pe langa expertiza sa in zona de vanzari, management si administratie, Alexandru Oprea s-a remarcat si prin deschiderea sa catre proiecte digitale. In 2016, el a lansat in cadrul diviziei Instalatii o platforma de loializare B2B care in scurt timp a devenit o platforma completa de servicii B2B in Romania, dar si in alte tari in care este prezent REHAU.
In paralel, Alexandru Oprea a preluat, incepand cu 1 martie 2021, pozitia de Head of Sales and Marketing Sud Estul Europei (SEE) in cadrul diviziei Instalatii. Astfel, pe langa Romania si Bulgaria, el coordoneaza urmatoarele piete in cadrul diviziei: Croatia, Serbia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Albania, Kosovo, Moldova, Grecia, Turcia si Orientul Mijlociu.
Cu o istorie de 25 de ani pe plan local, REHAU Romania a raportat o cifra de afaceri de 44 de milioane euro in 2019 si are 86 de angajati la nivel national.
***
Grupul REHAU este specialist in solutii bazate pe polimeri, cu vanzari anuale de aproximativ 3,5 miliarde euro. Compania independenta, cu capital privat, are aproximativ 20.000 de angajati in peste 170 de locatii din intreaga lume. Compania are 12.000 de angajati in toata Europa si 8.000 in Germania. De mai bine de 70 de ani, REHAU lucreaza pentru a face produsele din polimeri mai usoare, mai confortabile, mai sigure si mai eficiente. Compania produce solutii pentru constructii, automobile si industrie si furnizeaza produsele sale inovatoare in intreaga lume.
 
RT
2021-video-fer
Meesenburg
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza