Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Octombrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REHAU Romania inregistreaza progrese semnificative in planul profitabilitatii
REHAU Romania inregistreaza progrese semnificative in planul profitabilitatii
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 02 Dec 2020 06:09
Noua conducere a Rehau WS Romania continua cu succes programele lansate de precedentele echipe manageriale, accentul fiind pus in mod consecvent pe inovatie si sustenabilitate. Principiile economiei circulare constituie prioritati absolute pentru furnizorul german de profile, care a reusit, in plina pandemie, sa-si consolideze portofoliul de parteneri adaugand la acesta inca 20 de companii specializate in productia de tamplarie termoizolanta. In continuare, Paul Chipriean, Head of Rehau WS Romania, se refera la situatia curenta a companiei si la perspectivele de dezvoltare, dupa ce actualele provocari generate de criza sanitara vor fi depasite. 
 
- Cum caracterizati rezultatele companiei din ultima perioada?
- Contextul anului 2020 este unul extraordinar din multe puncte de vedere, insa daca ar fi sa rezumam intr-un singur cuvant evolutia financiara a Rehau Window Solutions Romania acela ar fi „stabilitate”. Pandemia a relevat abilitatea noastra de a ne adapta rapid la noile conditii. Dupa primul trimestru, am avut o revenire de tip V, lunile aprilie si mai fiind cele critice, din cauza instituirii masurii de carantina, in incercarea Guvernului de a limita raspandirea noului coronavirus care a declansat pandemia Covid-19. Daca ne raportam la anul precedent, putem afirma ca vom finaliza exercitiul financiar actual la acelasi nivel, iar revenirea si rezultatele pozitive se datoreaza, in principal, eforturilor echipei noastre, care a fost mereu in linia intai, discutand cu clientii fie prin intermediul instrumentelor virtuale, fie prin deplasari,...

Pentru a continua lectura articolului in format complet 
va rugam sa optati pentru 
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
rehau
RT
2021-video-fer
Meesenburg
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza