Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - URBAN C&O: Utilaj profesional GSV pentru lipire geam termoizolant în cercevea
URBAN C&O: Utilaj profesional GSV pentru lipire geam termoizolant în cercevea
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 02 Aug 2019 06:16

Statia de lipire a unitatii de geam termoizolant dezvoltata de Urban Maschinenbau si promovata pe piata de profil sub titulatura GVS, reprezinta o importanta dezvoltare pentru sectorul tamplariei termoizolante realizate din PVC. In comparatie cu metodele conventionale de productie a acestor ansambluri, tehnologia de lipire ofera o serie de beneficii nete. Manipularea panourilor vitrate se realizeaza manual in versiunea de baza a utilajului, iar intregul proces de integrare in cercevea este controlat numeric, fiind complet automat. Pentru procesare pot fi folosite toate tipurile uzuale de adezivi, cu una sau doua componente, care se aplica prin intermediul unor duze standardizate. Din punct de vedere tehnologic, sunt definite patru metode distincte pentru fabricarea ferestrelor lipite, diferentiate de pozitionarea adezivului, care poate fi aplicat: pe cantul IGU, in partea inferioara a faltului, pe colt acoperind partea inferioara a baghetei si o portiune din cantul IGU, in zona de falt opusa baghetei pe marginea inferioara laterala a geamului sau in acelasi loc in cazul absentei baghetei.

 

Flexibilitate ridicata si eficientizare a proceselor de productie
Principalele avantaje asigurate de folosirea respectivei tehnologii sunt constituite de: eliminarea necesitatii ranforsarii cercevelei cu armatura din otel; cresterea luminii naturale disponibile datorita folosirii unor profile cu o latime vizibila mai mica; imbunatatirea caracteristicilor de termoizolare; preluarea de catre geamul termoizolant a majoritatii sarcinilor statice si dinamice; scaderea semnificativa a tensiunilor din zonele de colt ale ramei. Optional, furnizorul german pune la dispozitia partenerilor sisteme de incarcare a geamului si de descarcare a produsului finit, astfel incat procesul de automatizare sa devina complet. Toti parametrii de functionare, cum ar fi temperatura adezivului, presiunea de injectie si continuitatea intregului proces sunt permanent monitorizati, la fel ca si ratia de mixare a adezivului. Echipamentul GVS garanteaza o flexibilizare si eficientizare a proceselor de productie, asigurand o accesibilitate ridicata a operatiunilor. Utilajul este disponibil in doua versiuni: GVS 35 / 27, pentru fereastre cu un gabarit maxim de 3.500 mm x 2.700 mm, respectiv GVS 40 / 30, pentru elemente de cel mult 4.000 mm x 3.000 mm.

 

 
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left