Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VEKA SPECTRAL, un concept complex de finisaj disponibil si in Romania
VEKA SPECTRAL, un concept complex de finisaj disponibil si in Romania
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 31 Mai 2017 12:00
Veka a lansat recent in Romania sistemul de finisaj al profilelor din PVC marca Spectral, care va fi disponibil pe plan local din luna iunie a.c. „Pe o piata aflata in continua schimbare, unde cerintele si asteptarile clientilor cresc de la o zi la alta, propunem o noua solutie capabila sa raspunda celor mai riguroase exigente. Nevoia de inovatie si de o diversificare a culorilor si design-ului, pentru ca profilele PVC sa se armonizeze in universul creat de arhitecti, au dus la crearea noului concept de finisaj. Datorita unei rezistente deosebite impotriva zgarieturilor si a factorilor de mediu, precum si faptului ca beneficiaza de durabilitatea clasei A, exclusiva in cadrul solutiilor promovate de compania noastra, noua platforma cromatica vine cu o garantie de 10 ani cu privire la rezistenta la intemperii”, a afirmat Alexandru Oancea, marketing manager al subsidiarei autohtone a grupului german. Sistemul Spectral propune un design original si o paleta cromatica ultramata, in premiera, pentru a raspunde, astfel, tendintelor actuale si viitoare. In plus, efectul „Anti-Graffiti” protejeaza impotriva amprentelor, respinge impuritatile si faciliteaza curatarea usoara. Conceptul a fost supus testelor RAL, inclusiv prin expunerea constanta la temperaturi inalte si umiditate extrema, intr-o camera climatica, precum si iradierea cu lumina UV si ploaie simulata. Produsul este complet reciclabil, iar procesul de prelucrare nu implica modificari pe liniile actuale de fabricatie.
 
***
Grupul Veka este, din 2011, lider mondial pe piata sistemelor de profile PVC pentru usi, ferestre si obloane, avand in present 5.200 de angajati si inregistrand vanzari de aproximativ un miliard de euro pe plan mondial. Prezent pe trei continente, concernul isi desfasoara activitatea in 37 de unitati la nivel mondial. Reprezentanta din Romania a fost infiintata in anul 2000, este detinuta in totalitate de compania germane, avand peste 30 de angajati si deruland afaceri cu mai mult de 180 de parteneri din intreaga tara. 
 
SISECAM
rehau
2021-video-fer
TSV
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza