Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - EQUIPBAIE: Casa Noastra si Optimedia participa ca expozanti la targul din Paris
EQUIPBAIE: Casa Noastra si Optimedia participa ca expozanti la targul din Paris
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 02 Nov 2018 07:06
Companiile Optimedia si Casa Noastra vor fi prezente cu standuri proprii la prestigioasa expozitie internationala Equipbaie - Paris, programata sa se deruleze, concomitent cu Métalexpo, in perioada 20-23 noiembrie 2018. Astfel, in pavilionul 1 al centrului expozitional Paris Expo - Porte de Versailles, la standul 1-K80, in cadrul Equipbaie, specialistii Optimedia isi vor prezenta oferta de produse si servicii, organizatorii - Reed Expositions - subliniind, pe portalul dedicat targului international, ca „Optimedia s-a implicat in fabricarea de tamplarie din PVC si aluminiu inca din anul 1994, avand in prezent un centru industrial cu o unitate ultramoderna de productie, cu o suprafata totala de 30.000 mp, in care lucreaza peste 400 de angajati, iar livrarile sunt asigurate prin 60 de showroom-uri si dealeri operationali in Romania. Exportul a fost initiat in anul 2016, iar in prezent Optimedia are mai mult de 700 de parteneri in intreaga lume. Conducerea societatii efectueaza constant investitii in diverse inovatii tehnologice si in procese moderne de fabricatie, ceea ce permite ofertarea unor produse de calitate, cu livrare rapida, care sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte ale beneficiarilor. Calitatea si garantia produselor Optimedia (certificate CE, ISO 9001 si ISO 14001) se bazeaza inclusiv pe colaborarea cu furnizori de talie europeana, cum ar fi: Veka, Saint-Gobain, Profine, Cortizo, Sapa, Reynaers, Winkhaus si Maco”. Potrivit datelor furnizate de organizatori, la Equipbaie 2018 Optimedia s-a incadrat in sectorul de activitati „tamplarie metalica”.
La randul sau, Casa Noastra isi va expune produsele si serviciile in standul 1-J64, K64 din pavilionul 1 al Equipbaie, sub sloganul „QFORT- Construit pour durer”. Dupa cum precizeaza reprezentantii Reed Expositions, „Casa Noastra este o companie de dimensiuni internationale, care activeaza cu succes de mai multi ani pe piata europeana a tamplariei din PVC. Inca de la infiintarea sa, societatea Casa Noastra a avut ca scop sa mentina nivelul inalt de calitate a produselor sale, consacrate cu marca QFORT si sa adopte solutii inovatoare care sa-i permita sa devina un operator de top al pietei europene de tamplarie. Lider al fabricantilor de ansambluri PVC din tara sa de origine, Casa Noastra este o companie internationala cu un succes spectaculos in domeniul ferestrelor si usilor de intrare din PVC, al tamplariei din aluminiu si al unei game diverse de accesorii. Fiecare produs QFORT se bazeaza pe aceleasi principii: de a asigura cel mai inalt nivel de calitate si estetica, pentru a indeplini cele mai exigente cerinte ale utilizatorilor finali. La export, produsele QFORT sunt distribuite in Franta, Italia, Germania, Austria, Elvetia, Belgia, Luxemburg si Olanda”. Organizatorii mai subliniaza si ca, din punct de vedere al sectorului de activitate, Casa Noastra s-a inscris la sectiunea „tamplarie din PVC”, la Equipbaie 2018.
***
La fiecare doi ani, Equipbaie reuneste specialisti de talie internationala in ferestre, usi, sisteme de protectie solara si accesorii, reprezentand in principal producatori francezi si din intreaga lume din acest domeniu de activitate. Profesionistii din sectorul de constructii trec pragul reputatei expozitii pentru a descoperi cele mai interesante solutii si produse inovatoare pentru toate tipurile de proiecte si, in particular, pe cele ce raspund provocarilor actuale si potentiale de tranzitie spre economia de energie in sectorul de constructii. Astfel, Equipbaie reprezinta punctul de intalnire al industriei, pentru informatii si training profesional, toate reunindu-se intr-un eveniment de exceptie.
Potrivit datelor oficiale, editia din 2016 a marcat recorduri din toate punctele de vedere: cu 360 de expozanti (+16% fata de 2014), din care 35% din afara granitelor Frantei, targul a fost vizitat de 21.670 de persoane (+10,6%). Dintre vizitatori, 85% au fost din Franta, 69% din tarile francofone si, in randul acestora, mai mult de 11.000 au reprezentat companii din sectorul de constructii ce doreau sa incheie parteneriate cu omologii lor din bransa de tamplarie. De asemenea, targul este si o adevarata platforma a inovatiilor, deoarece mai mult de 52% din exponate au reprezentat noutati absolute, iar acest nivel, in cazul expozantilor francezi, a fost chiar mai mare, de 65% din total. La randul sau, Métalexpo este o expozitie destinata industriei de constructii, organizata pentru profesionistii din domeniul procesarii metalelor, sub egida asociatiei franceze de profil - Union des Métalliers. Targul se desfasoara concomitent si in acelasi centru expozitional cu Equipbaie, pentru a crea sinergii cu produsele din categoria de usi ferestre, fatade cortina si luminatoare. Informatii suplimentare, la www.equipbaie.com
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left