Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Alukonigstahl: Usi glisante panoramice premium Schuco, pentru confort sporit
Alukonigstahl: Usi glisante panoramice premium Schuco, pentru confort sporit
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 23 Mai 2024 10:46
Transforma-ti locuinta intr-un spatiu al rafinamentului si al confortului suprem cu usile glisante panoramice premium de la Alukonigstahl. Nimic nu este mai important pentru starea noastra de bine decat sentimentul de a ne intoarce cu placere acasa. Acesta este locul in care lasam in urma viata de zi cu zi, ne facem noi planuri si ne bucuram de timpul petrecut cu cei dragi. Pentru a transforma o casa in locuinta de vis, este nevoie ca fiecare sa isi poata realiza dorintele persoanle. Acest lucru este valabil atat pentru constructiile noi, cat si pentru renovari sau reamenajari. Cu ferestrele si usile de la Schuco, experimentati libertatea de proiectare pana la cel mai mic detaliu. Producatorul s-a concentrat intotdeauna pe calitate, inovatie si durabilitate, iar usile indeplinesc cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste confortul, designul, securitatea si durabilitatea.
Experimenteaza un nivel unic de transparenta: Bucura-te de o lumina naturala din plin si de o conexiune uimitoare cu peisajul exterior, datorita suprafetelor vitrate generoase si designului minimalist al ferestrelor si usilor glisante.
Descopera confortul termic si fonic superior: Beneficiaza de un climat interior optim indiferent de anotimp, datorita izolatiei termice si fonice exceptionale a elementelor de tamplarie.
Traieste senzatia spatiului infinit: Transforma-ti casa intr-un spatiu deschis si aerisit, unde te poti relaxa si bucura de privelisti uimitoare.
Usi glisante panoramice premium Schuco de la Alukonigstahl: mai mult decat ferestre sau usi - o experienta de neuitat.
De ce sa alegi usile glisante panoramice premium Schuco de la Alukonigstahl?
In cei peste 70 de ani de activitate, Schuco a devenit un lider al industriei recunoscut pentru pasiunea, precizia si expertiza sa. Gama de produse cu design atemporal, facute pe masura, asigura ca va exista intotdeauna un sistem care va satisface nevoile fiecarui beneficiar. Usile si ferestrele sunt o investitie mare, asa ca este logic sa alegeti produse care vor dura toata viata, mai degraba decat produse de calitate mai slaba care vor ajunge sa provoace probleme si costuri pe termen lung.
  • Transparenta exceptionala: Bucura-te de lumina naturala din plin si de o conexiune uimitoare cu natura.
  • Tehnologie de ultima generatie: Sistem de glisare Schuco pentru o functionare lina si silentioasa.
  • Confort termic si fonic superior: Izolare termica si fonica exceptionala pentru un climat interior optim.
  • Design elegant si rafinat: Completeaza perfect orice stil arhitectural.
  • Durabilitate si performanta: Produse certificate care respecta cele mai inalte standarde de calitate.
 
 
Alukonigstahl: Lider de piata in sisteme din aluminiu si otel pentru constructii, cu o experienta de 29 de ani in Romania
In cei 29 de ani de activitate din Romania, Alukoenigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale: U Center, Swisshotel, Hotel Radisson Cluj, Millo & Tandem Office, Dacia One, U2 & U1 Center, Ana Tower, Globalworth Square, SkyTower, GlobalworthTower, in Bucuresti, UBC Iasi, Cluj si Timisoara. Dezvoltari rezidentiale precum ONE High District, Cortina 126, Nusco City, City Point, One Luxuria Residence, Isho Living, Sea On Mamaia, Nordis Mamaia, One Mamaia Nord, Wings Cluj, Cortina North fac parte, de asemenea, din referintele companiei. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukoenigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina. 
Pentru mai multe informatii, click aici.
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left