Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - greenEvolution de la Salamander: Sistem modular, extins prin metode digitale
greenEvolution de la Salamander: Sistem modular, extins prin metode digitale
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Sep 2020 05:34
greenEvolution este rezultatul unui concept de marketing atotcuprinzator, orientat spre cresterea succesului de piata a produselor de inalta calitate. Profilul corespunde provocarilor curente ale industriei de tamplarie termoizolanta, care trebuie sa faca fata unor preturi continua scadere si unei presiuni competitive deosebite, cuplate cu un interes tot mai scazut al utilizatorilor finali pentru aceasta categorie de obiecte, pe fondul capacitatii limitate a producatorilor de a exploata in mod optim latura emotionala a clientilor si de a o transfera in vanzari. Un raspuns bun la toate aceste probleme este noul sistem greenEvolution. Datorita constructiei modulare speciale, sistemul poate fi utilizat in combinatii multiple, pentru a obtine o mare varietate de ferestre. Seria include garnitura mediana de etansare si prezinta o latime vizibila de numai 100 mm, in vederea maximizarii accesului luminii naturale in incinte. De asemenea, aspectul neted al ferestrelor realizate cu acest tip de profile constituie un avantaj deosebit, gratie faptului ca ofera aparenta ansamblurilor executate din repere de aluminiu. 
 
Coeficient de transfer termic de 1,0 W/mpK si indice acustic de 48 dB
Seria greenEvolution cuprinde sase variate constructive - si anume: profile pentru ferestre-obiect din seria „max”, sisteme pentru uz general „flex”, variante cu design rotunjit din gama „curve”, repere „flex A” cu grosime superioara a peretilor exteriori ce sunt destinate aplicatiilor la care exigentele statice sunt superioare, variantele „box” in design neted si cele din seria „free” ce ofera arhitectilor o mare libertate de exprimare. De mentionat faptul ca exista o compatibilitate completa intre variantele mentionate anterior, practic orice model de rama potrivindu-se cu orice tip de cercevea. Pentru producatorii de ferestre, beneficiul ce rezulta din proprietatea respectiva este constituit de scaderea semnificativa a stocurilor. In functie de design, valoarea coeficientului de transfer termic al ramei variaza intre 1,0 W/mpK si 1,2 W/mpK - echivalent valorii inregistrate de sistemele cu o latime constructiva de 80 mm. Faltul de geam permite instalarea unor pachete vitrate de pana la 48 mm (56 mm in cazul sistemelor din seria „box”), valoarea indicelui de reductie fonica fiind de 48 dB. Accesoriile sunt identice celor folosite in cazul bluEvolution 82. Datorita similitudinii constructiilor cu montant fals, geometriei uniforme a zonei de suprapunere dintre rama si cercevea, precum si dimensiunii analoage a camerelor de armatura, costurile de stocare ale profilelor din seria greenEvolution scad in mod semnificativ, asigurand, astfel, o majorare a profitabilitatii. 
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
ghid_montaj
athena_370px
SISECAM
2021-video-fer
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ALUPROF
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE