Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - HAUTAU ATRIUM HS 330 - modificari minime cu un impact maxim
HAUTAU ATRIUM HS 330 - modificari minime cu un impact maxim
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 21 Mar 2017 09:55
Hautau Atrium HS 330 reuneste functionalitatea si confortul, gratie incorporarii conceptului glisant HS, puternic orientat spre viitor si care asigura un efect optim. Noul sistem de feronerie pentru usi liftant-glisante are capacitatea de a sustine ansambluri de o greutate superioara. Ansamblurile pe care le echipeaza pot avea o masa de pana la 330 kg, cu 30 kg mai mare fata de valoarea aferenta modelului anterior. In pofida cresterii sarcinii suportate, impactul in ceea ce priveste actionarea (operatiunile de inchidere/deschidere) este nul, fortele aplicate in acest scop ramanand nemodificate. Acest lucru este posibil datorita imbunatatirii caracteristicilor cinetice ale mecanismului de culisare. Astfel, au fost optimizati parametrii functionali ai sistemului de feronerie, ceea ce a dus la un comportament dinamic mult mai bun, in sensul transmiterii foarte eficiente a fortelor aplicare de la angrenajul corespunzator la sistemul de glisare. Ca rezultat direct, incarcarile din cerceveaua mobila sunt distribuite uniform atunci cand panoul este ridicat. Adaptabil la toate tipurile de materiale din care pot fi executate usile, acest nou mecanism poate echipa ansambluri cu dimensiuni de pana la 3.235 mm latime si 3.300 mm inaltime. 
 
Performantele imbunatatite cu 10% genereaza o crestere a confortului intr-o masura similara
Exigentele actuale de eficienta energetica exercita presiuni suplimentare in ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale ferestrelor si usilor, care trebuie sa se adapteze cat mai bine acestui trend. De aceea, in ultimii ani elementele sistemelor de anvelopare a constructiilor au suferit modificari importante, devenind adevarate componente cu functii structurale respectand principiile de fizica a constructiilor. Una dintre cele mai importante proprietati este cea de protectie termica, presupunand asigurarea unor temperaturi scazute in sezonul estival si a unora ridicate in perioada rece. Vitrajele triplustratificate au devenit tot mai des utilizate in noul context, fiind preferate nu doar in cazul caselor pasive, ci in cel al tuturor cladirilor ce trebuie sa respecte exigente superioare de eficienta. In mod natural, cu cat creste grosimea panourilor vitrate, cu atat se majoreaza masa acestora, devenind obligatorie adaptarea corespunzatoare a sistemelor de sustinere si actionare. Acesta este principalul motiv pentru care a fost dezvoltat modelul Hautau Atrium HS 330, care, pe langa performantele pe care le asigura in materie de etanseizare si confort in utilizare, garanteaza o operare in conditii de maxima siguranta, avand o contributie esentiala la adaptarea ansamblurilor de tamplarie termoizolanta la exigentele viitorului.
Informatii suplimentare, la www.hautau.de
Solicita informatii suplimentare
 
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left