Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - KOMMERLING Unity, noul sistem hibrid inovator de la compania Profine
KOMMERLING Unity, noul sistem hibrid inovator de la compania Profine
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 27 Iul 2020 05:39
Seria Unity de la Kommerling include profile proiectate in mod unitar, pentru a deveni, in mod sinergic, un sistem cu adevarat hibrid. Produsul este rezultatul cooperarii stranse dintre doua case de sisteme - Profine si Stemeseder - care au contribuit impreuna la obtinerea caracteristicilor de performanta propuse. Sistemul Unity respecta deja cerintele viitorului, in special in ceea ce priveste nivelul de etansare la contactul cu solul. Solutia constructiva face parte din gama premium si beneficiaza de o geometrie modulara, bazata pe designul profilelor din seria de 76 mm (in cazul versiunii cu garnitura mediana pentru modelele oscilo-batante), respectiv pe PremiDoor 76, pentru ansamblurile liftant-glisante. Expertii care au contribuit la dezvoltarea sistemului au reusit sa creeze o conexiune directa, intre cele doua tipuri de materiale, care asigura proprietatea ca, inclusiv in cazul unor temperaturi extreme, produsul sa-si mentina stabilitatea, datorita lipsei unor tensiuni suplimentare in structura sa.
 
Integrare facila in fluxul de productie si optimizarea costurilor de fabricatie
In ceea ce priveste compatibilitatea cu profilele din seria de 76 mm, aceasta se refera la armaturi, garnituri de etansare, conectori, profile auxiliare (de extensie, de cuplare etc.) si montati. De asemenea, lipirea vitrajului in falt confera o stabilitate deosebita produsului finit. Drenajul este ascuns si se realizeaza fara perforarea placarii din aluminiu, ceea ce confera beneficii suplimentare in materie de design. Kommerling Unity permite instalarea facila atat la constructii noi, cat si la reabilitari, pe langa versiunea standard (cu prinderi mecanice), fiind disponibila si cea in care elementele din aluminiu sunt sudate. Conexiunea la elementele adiacente este simpla si nu necesita repere auxiliare, iar sigilarea in zonele de jonctiune se efectueaza cu materiale sintetice lichide, folii sau pelicule bituminoase. Grosimea faltului de geam este de 48 mm, permitand echiparea cu pachete de geam triplustratificat (in cazul variantelor glisante, dimensiunea respectiva este de 58 mm). Designul la interior/exterior poate fi retras sau neted (de tip flush), in functie de optiunea arhitecturala. Produsul permite o reducere a costurilor de fabricatie prin eficientizarea fluxurilor si eliminarea sistemelor de suport cu prindere prin insurubare. Astfel, ferestrele realizate cu profilele Kommerling Unity pot fi in mod facil integrate in fluxul de productie.
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
2021-video-fer
rehau
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza