Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 13 August 2022
Meesenburg
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LEGEND: Profile hexacamerale de 80 mm de la Deceuninck
LEGEND: Profile hexacamerale de 80 mm de la Deceuninck
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 31 Oct 2015 10:07
Sistemul Legend este proiectat si executat folosind tehnologii de ultima generatie in conformitate cu standardul armonizat EN 12608, rezultand un profil cu sase camere de izolare si o adancime constructiva de 80 mm. Aceste caracteristici fac din produsul respectiv o solutie optima pentru proiectele la care se impun exigente ridicate de eficienta energetica si sustenabilitate, gratie economiilor de resurse pe care le asigura prin nivelul ridicat de termoizolare, net superioare celor obtinute in cazul folosirii unor solutii standard. Prin designul deosebit, combinat cu un grad inalt de functionalitate ce asigura, de exemplu, facilitati suplimentare, cum ar fi nivelul excelent de protectie acustica, Legend se adapteaza perfect celor mai inalte cerinte ale arhitectilor si utilizatorilor finali. In afara de proprietatile optime de termo - fonoizolare si etansarea superioara garantata de prezenta unei garnituri perimetrale mediane realizate din EPDM, sistemul indeplineste inclusiv exigente stricte in ceea ce priveste aspectul exterior, constituindu-se intr-o solutie perpetua pentru ferestrele si fatadele caracterizate prin eleganta. Seria de la Deceuninck este livrata in doua variante ale cercevelei, ce permit executia unor ferestre de inalta calitate, asigurand un echilibru perfect intre functiile ecologice, economice, estetice si functionale.
 
Transfer termic de 0,9 W/mpK pentru ferestrele cu geam triplustratificat
Ferestrele executate cu profile Legend pot fi echipate cu pachete vitrate avand latimi cuprinse intre 24 mm (in structura clasica 4-16-4) si 44 mm, facand posibila instalarea geamurilor termoizolante triplustratificate. Obiectivul primordial al expertilor care au dezvoltat acest produs a fost acela de a imbina, in mod armonios, toate componentele, pentru a obtine caracteristicile de performanta vizate. Conform masuratorilor realizate, coeficientul de transfer termic la nivelul ramei este de 1,1 W/mpK (in cazul folosirii unor repere ranforsate cu armatura din otel). Proprietatile structurale deosebite, date inclusiv de geometria sectiunii si de materialele folosite in procesul de fabricatie, garanteaza un comportament optim al ramelor executate din sisteme Legend, atunci cand trebuie sa suporte sarcini suplimentare ale unor pachete de sticla cu masa sporita. Astfel, in cazul folosirii unui geam termoizolant triplustratificat, cu grosime de 44 mm, un coeficient de transfer de 0,6 W/mpK - 0,7 W/mpK si o conductivitate termica liniara foarte scazuta data mai ales de inserarea unor baghete-distantier performante, valoarea indicatorului U la nivelul intregii ferestre poate ajunge pana la 0,9 W/mpK. Din punct de vedere al finisajelor, sistemul este disponibil inclusiv in variante infoliate, in nuante crem, bej, argintiu, antracit, negru, precum si intr-o mare diversitate de versiuni imitatie de lemn (stejar, cires, wenge etc.).  Informatii suplimentare, la www.alegepvc.ro   
 
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
SISECAM
RT
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza