Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 27 Iulie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - PANORAMA SWING-DESIGN, solutie smart pentru deschideri maxime
PANORAMA SWING-DESIGN, solutie smart pentru deschideri maxime
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 05 Aug 2020 05:52
Rezultat al colaborarii dintre companiile Rehau si Invisifold, sistemul Panorama Swing-Design reprezinta o alternativa economica la inchiderile de tip armonic, dezvoltarea sa fiind justificata de trendul arhitectural general, orientat spre deschiderile de mari dimensiuni, la interfata dintre interior si exterior. Produsul asigura o functionare flexibila si lina a ansamblurilor de tamplarie pe care le echipeaza, precum si un nivel ridicat de siguranta, care constituie un element distinctiv al calitatii Rehau. Atat pentru profilele cu adancime constructiva de 60 mm, cat si pentru cele de 70 mm, ferestrele dotate cu Panorama Swing-Design se incadreaza in Clasa 3 din punct de vedere al etanseitatii la aer, respectiv in Clasa 4A in ceea ce priveste anduranta la ploaia antrenata de vant (ploaia de conducere), cu egalizare de presiune. Referitor la rezistenta la vant, produsele respecta exigentele clasei C2/B2.
 
Fiecare dintre canaturi se poate actiona individual
Sistemul permite instalarea unor panouri de sticla cu o masa de 60 kg, dimensiunile elementelor mobile (care pot fi in numar de cel mult 6 canaturi) situandu-se la maximum 4.000 mm x 2.280 mm, pentru variantele albe, respectiv de 3.000 mm x 2.180 mm, pentru cele colorate. Panorama Swing-Design asigura o serie de avantaje in utilizare, cum ar fi deschiderea completa a ferestrelor pe intreaga latime a golului, fara a mai fi necesara instalarea montantilor ficsi, care prezinta neajunsul obturarii campului vizual. De asemenea, fiecare dintre canaturi poate fi actionat individual, iar designul este net imbunatatit inclusiv datorita posibilitatii folosirii de balamale ascunse, astfel incat elementele vizibile de feronerie sunt in numar limitat. Un alt beneficiu net este cel legat de mentenanta facila a ansamblurilor de tamplarie realizate in acest sistem. Produsul se poate folosi in combinatie cu sistemele REHAU de 60 mm sau 70 mm.
Solicita informatii suplimentare
 
athena_370px
ghid_montaj
2021-video-fer
SISECAM
rehau
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
ROTO
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE