Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 18 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - PROFINE: Premidoor 76, o noua dimensiune a ansamblurilor termoizolante Trocal
PROFINE: Premidoor 76, o noua dimensiune a ansamblurilor termoizolante Trocal
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 19 Aug 2019 06:19
PremiDoor 76 este un sistem destinat executiei de usi liftant-glisante, fiind succesorul modelului PremiDoor 70, care a fost modernizat prin aplicarea celor mai noi tehnologii din domeniu. Produsul este complet optimizat din punct de vedere al izolarii termice si, datorita adancimii constructive de 179 mm a profilului de rama, este ideal atat pentru lucrarile de renovare, cat si pentru constructiile noi. Grosimea faltului de geam termoizolant ajunge la 48 mm, ceea ce permite instalarea de pachete vitrate triplustratificate. Coeficientul standard de transfer termic (fara introducerea in structura sa a unor elemente suplimentare de termoizolare) se situeaza la 1,4 W/mpK, recomandand respectivul reper pentru realizarea unor ansambluri performante destinate echiparii imobilelor eficiente din punct de vedere energetic. Designul zvelt al tocului de 65 mm (varianta standard) sau 40 mm (varianta lux), al cercevelei de 100 mm si al zonei mediane de 103 mm asigura un spatiu generos pentru elementele transparente, garantand maximizarea accesului luminii naturale. Conform determinarilor statice realizate in laboratoare, profilele permit executia unor ansambluri cu latimi de pana la 6.500 mm si inaltimi de maximum 2.600 mm, in diferite configuratii (in doua, trei sau patru canaturi).
 
Functionalitate, design si longevitate
Sistemul a fost proiectat ca o solutie simpla si eficienta din punct de vedere al costurilor, incadrandu-se in clasa de rezistenta antiefractie RC2. Caracterizat prin modernitate si accesibilitate, in acelasi timp, PremiDoor 76 prezinta proprietati optime de performanta si garanteaza o manevrare simpla si fara efort a usii. PremiDoor 76 poate fi personalizat in variante coloristice care folosesc tehnologii de ultima generatie, cum ar fi proCoverTec (o metoda inovatoare de vopsire, care asigura suprafetelor o rezistenta deosebita, similara celei oferite de vopseaua auto). Solutia tehnica respectiva combina functionalitatea, estetica si longevitatea, asigurand disponibilitatea unei game speciale de culori caracterizate prin protectie impotriva murdariei si un nivel ridicat de rezistenta impotriva actiunii radiatiilor ultraviolete (UV). De asemenea, sistemul de placare cu aluminiu, AluClip, este parte integranta si in seria PremiDoor 76, asa cum este prezent la majoritatea sistemelor promovate de Profine. Din punct de vedere ecologic, produsul respecta toate principiile de sustenabilitate valabile la nivel de grup, la fabricarea sa fiind folosite atat granule reciclate, cat si stabilizatori ecologici pe baza de Ca-Zn. Toate acestea garanteaza alinierea completa la exigentele actuale in ceea ce priveste protectia mediului.
 
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
athena_370px
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
ALUPROF
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE