Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 04 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SCHUCO LivIngSlide PD, sisteme liftant-glisante din PVC de la Alukonigstahl
SCHUCO LivIngSlide PD, sisteme liftant-glisante din PVC de la Alukonigstahl
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 24 Feb 2021 06:50
Sistemul pentru usi liftant-glisante din seria Schuco LivIngSlide (varianta Panorama Design - PD, caracterizata printr-o dimensiune redusa a suprafetei vizibile a sistemului) beneficiaza de finisaje deosebite din gama Schuco UnlimitedFinish negru Ulti-matt la exterior, respectiv alb Ulti-matt, la interior. Ansamblurile sunt echipate cu feronerie ascunsa Schuco, de tip liftant-glisant. Profilele se caracterizeaza printr-un nivel excelent de termoizolare, coeficientul de transfer termic la nivelul ramei ajungand pana la 1,3 W/mpK. Datorita adancimii constructive a tocului de 194 mm, este posibila utilizarea atat pentru constructii noi, cat si lucrari de renovare. Etanseitatea este asigurata cu ajutorul unor garnituri din EPDM sudabil. Un avantaj major pentru procesatori este dat inclusiv de faptul ca atat profilele, cat si feroneria liftant-glisanta sunt puse la dispozitie de un singur furnizor. 
 
Design deosebit si fiabilitate ridicata a feroneriei
Actionarea este foarte confortabila, fiind asigurata prin intermediul unor motoare ascunse. Varianta Panorama Design este disponibila atat pentru elemente mobile de tamplarie, cat si pentru vitraje fixe. Accesibilitatea este net imbunatatita prin instalarea pragului „fara bariere”, cu inaltime de 20 mm sau 0 mm. In ceea ce priveste finisajele Schuco Unlimited Finish, acestea includ o gama de peste 200 de folii, in culori standard uni sau decor de lemn. Foliile prezinta rezistenta la actiunea factorilor agresivi de mediu (radiatie solara si intemperii). Aceeasi gama de culori este disponibila pentru toate sistemele din PVC de la Schuco, destinate executiei de ferestre, usi si usi glisante. In ceea ce priveste sistemul de feronerie, acesta face parte din clasa de rezistenta antiefractie RC2 si include toate componentele necesare pentru realizarea unei usi din categoria respectiva. Detalii constructive sunt atent realizate pentru culisarea lina a elementelor. De asemenea, manerele se incadreaza in aceeasi linie estetica cu cele pentru ferestre si usi. Sistemul este compatibil inclusiv cu cercevele de mare gabarit, actionarea fiind usoara si dupa multi ani de exploatare.
Solicita informatii suplimentare
 
2021-video-fer
SISECAM
rehau
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
trocal
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE