Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 27 Iulie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Deceuninck lanseaza sistemele ELEGANT din PVC cu fibra de sticla ThermoFibra
Deceuninck lanseaza sistemele ELEGANT din PVC cu fibra de sticla ThermoFibra
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 23 Oct 2020 19:50
Deceuninck a lansat prima platforma universala pentru ferestre. Inovatia, concentrata in platforma de profile ELEGANT prin modulul unic central iCOR, a reusit sa atraga atentia inca de la lansarea oficiala, la targul online Fensterbau Frontale 2020 Nürnberg. Dezvoltarea tehnologiei continua cu introducerea armarii longitudinale cu fibra de sticla ThermoFibra si cu armatura rigida Forthex, disponibile acum pentru o gama mai larga de profile.
iCOR este primul modul unic central ce permite combinarea fiecarui profil de rama cu oricare profil de cercevea, fiind platforma ce ofera versatilitate completa in realizarea ferestrelor si usilor cu profile din PVC. Indiferent daca designul este elegant, minimalist sau daca fereastra se deschide spre interior sau exterior, armate cu fibra de sticla, echipate cu armaturi termice (Forthex), destinate constructiilor noi sau renovarilor, iCOR ofera posibilitatea unei interschimbabilitati fara precedent, cu implicatii semnificative in reducerea complexitatii productiei, spun reprezentantii Deceuninck.
Noua platforma ELEGANT este acum disponibila si in Romania. Gama completa de profile de ferestre si usi ELEGANT vine cu o performanta in clasa sa, de 76 mm. Conceptele tehnologice unice iCOR, ThermoFibra, Forthex, design-ul cubist, versatilitatea si modularitatea geometrica fac din acest profil de ferestre si usi un sistem modern si performant, usor de incadrat in orice tip de arhitectura.
"Suntem mandri si incantati sa va prezentam solutii la nivel de grup care vor fi disponibile pentru clientii nostri europeni. Cu ELEGANT, am dezvoltat o platforma de produse completa si flexibila, care permite clientilor nostri din intreaga regiune sa aleaga, sa combine si sa creeze cea mai buna solutie pentru piata lor cu o complexitate mai mica. Adaugand tehnologia noastra unica si brevetata ThermoFibra combinata cu Forthex la aceasta platforma, garantam ca cea mai buna solutie de lucru pentru ferestre si usi din industria PVC este, de asemenea, disponibila cu noul profil Deceuninck ELEGANT. Sunt convins ca noua gama va fi foarte bine primita de clientii nostri", a declarat Stijn Vermeulen, CEO al Deceuninck Grup pentru Europa.
Cu noua platforma, Deceuninck introduce si utilizarea unei garnituri centrale pentru performante termice si acustice ridicate. Cu un Uf de pana la 0.93 W/mpK in varianta standard (Uf pana la 0.88 W/mpK in varianta cu Forthex si ThermoFibra), ELEGANT este cel mai performant profil de pe piata in categoria < 82 mm. Datorita inaltimii reduse a ansamblului rama plus cercevea, de la 112 mm la 109 mm, impreuna cu acoperirea redusa a panoului de sticla, de la 9 mm, ofera o suprafata vitrata maxima. In plus, materialul este in intregime reciclabil. Fibra de sticla este separata de PVC in fabrica proprie de reciclare din Diksmuide (Belgia), iar ajustarile la masinile necesare pentru productia ferestrelor cu aceasta platforma sunt minime.
*** 
Deceuninck Group - Belgia este unul din principalii producatori de profile din PVC pentru ferestre si usi, fiind clasat in top 3 mondial. Compania a fost infiintata in 1937 in Belgia si s-a extins rapid datorita calitatii produselor si a serviciilor oferite, astazi fiind activa in peste 91 de tari, printre care se numara si Romania. Experienta si expertiza cumulate in cei peste 82 de ani de activitate au consacrat identitatea Deceuninck ca „The Blue Force”. Este vorba de o prezenta puternica in domeniul productiei de sisteme de profile PVC pentru ferestre si usi cu geam termoizolant, consolidata prin produse si servicii de calitate. Deceuninck este o entitate complexa, ce nu se rezuma doar la procesul de productie, ci desfasoara si o activitate continua de cercetare si dezvoltare. Astfel, „Forta albastra” fabrica inca din 2004 produse 100% reciclabile (fara plumb), ocupand o pozitie fruntasa in dezvoltarea de produse cu un nou standard ecologic.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
rehau
athena_370px
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
ROTO
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE