Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - KRONLUX FM: Eforturi de mentinere a pretului produselor/ serviciilor FAKRO
KRONLUX FM: Eforturi de mentinere a pretului produselor/ serviciilor FAKRO
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 21 Sep 2021 06:10
Incepand din acest an, compania Kronlux FM, reprezentanta in Romania a Grupului FAKRO - cel mai mare producator polonez de ferestre de mansarda si unul dintre cei mai importanti din lume - a introdus in portofoliu noi modele de ferestre de mansarda. Este vorba despre modelele cu dubla articulare preSelect MAX FPP-V U3 si U5, FPU-V U3 si U5, precum si PPP-V U3 care, prin articularea superioara, permit fixarea cercevelei in pozitia dorita (intre 0° si 45°). "Portofoliul nostru include o gama diversificata de ferestre de mansarda, ferestre pentru acoperis terasa, scari de acces la pod si folie anticondens. Ferestrele de mansarda sunt principala categorie comercializata pe care, de altfel, am inregistrat comenzi in crestere, avand in vedere ca oamenii se indreapta tot mai mult spre ideea de casa mansardata. Aceasta este cea mai eficienta varianta pentru a locui la casa, avand printre avantaje nu doar amprenta la sol mai mica, ci si costuri reduse fata de cele ale construirii unui etaj. In acelasi timp, beneficiarii romani opteaza tot mai mult pentru ferestre de mansarda de calitate, in detrimentul produselor cu preturi mici, dar si pentru segmentul «smart home», care le permite sa-si monitorizeze locuinta de la distanta. Ne dorim ca toti clientii FAKRO sa poata beneficia de produse performante si de servicii la cele mai inalte standarde, incepand de la consultanta in alegerea produselor potrivite pentru proiectele lor, si pana la un montaj profesionist. De aceea, strategia noastra de dezvoltare are in vedere trei obiective principale, respectiv ecologia, eficienta energetica si «casele inteligente».
Piata constructiilor din Romania a avut o evolutie pozitiva in ultimii ani, continuand in aceeasi tendinta ascendenta si in 2020 si 2021, in ciuda situatiei sanitare si economice dificile. Volumul lucrarilor de constructii a crescut in ultima perioada, fapt ce a generat cereri atat pentru ferestrele de mansarda, cat si pentru cele pentru acoperis-terasa, amandoua facand parte din segmentul ferestrelor pentru acoperis. Astfel, putem spune ca dezvoltarea pietei este direct proportionala cu cererea si ne asteptam ca trendul sa se mentina si in urmatoarele luni ale acestui an.
Pandemia a schimbat modul in care ne raportam la tehnologie, schimbarea facand parte, de altfel, din evolutia mediului de business local si global. Ne-am adaptat si noi modificarilor, prin implementarea si dezvoltarea instrumentelor digitale, pentru a veni atat in sprijinul angajatilor, cat si in cel al partenerilor si al clientilor finali. Astfel, implementarea digitalizarii in compania noastra ne-a ajutat sa dezvoltam un management rezilient, dar si o comunicare eficienta, indispensabile supravietuirii pe piata in aceste conditii", a precizat Virginia Sirbu, responsabil de marketing in cadrul Kronlux FM. Informatii suplimentare, la www.fakro.ro
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left