Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Decembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SIEGENIA aplica masuri de adaptare la noul context economic actual
SIEGENIA aplica masuri de adaptare la noul context economic actual
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 13 Iul 2020 05:00
Dupa un inceput de an foarte bun, cu o crestere de aproximativ 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut (ianuarie-martie 2019), lunile aprilie si mai 2020 au pus frana cresterii preconizate in cadrul companiei Siegenia, pandemia mondiala de coronavirus, coroborata cu masurile specifice de restrictie, avand efecte negative in acest sens. „Cifrele din iunie, care sunt foarte bune, ne dau insa speranta ca, pana spre sfarsitul anului in curs, vom putea recupera «pierderile» din aprilie si mai aproape in intregime. Ne-am concentrat, bineinteles, sa realizam o crestere cantitativa (in volum), prin feroneria pentru ferestre (care este destinata in proportie de 80% tamplariei din PVC, 10% celei din lemn stratificat si 10% celei din aluminiu), avand parteneri de incredere si producatori fideli care s-au dezvoltat de la un an la altul alaturi de noi. Pe segmentul feroneriei pentru ferestre (care reprezinta 70% ca pondere in cifra de afaceri), cea mai mare parte (de aproximativ 80%) o reprezinta produsul deja cunoscut Siegenia Favorit, diferenta fiind asigurata de catre feroneria premium pentru ferestre TITAN AF. In 2019, cu ajutorul aceastei feronerii moderne, am reusit sa aducem langa noi inca doi producatori importanti din Romania. Acesti parteneri au reusit sa castige proiecte la export atat cu TITAN AF precum si cu varianta axxent 24+, o feronerie ascunsa, care este foarte cunoscuta si apreciata in Europa Occidentala. Vom promova in continuare si la noi in tara noile produse de top din portofoliu, precum sistemele motorizate pentru glisantele cu ridicare, sistemele de ventilatie moderne, respectiv aplicatia Siegenia Comfort care, impreuna cu senzorii SENSO SECURE ascunsi in ferestre, pot detecta intrarea prin efractie intr-un imobil etc.”, a precizat Calin Ciurea, reprezentanul firmei Siegenia in Romania.
Cel de-al doilea reprezentant al companiei Siegenia in Romania, Zoltan Porkolab, s-a referit la situatia pietei de profil din ultimul timp si a precizat: „Cei care vor reusi sa se adapteze rapid la noile situatii aparute in timpul pandemiei si la altele, care vor aparea in continuare si in intervalul post-pandemie pe piata tamplariei termoizolante, acestia vor fi niste invingatori! Daca vorbim de comunicare si digitalizare, putem aminti faptul ca Siegenia practica de cativa ani, prin sistemul Webex, o comunicare eficienta intre departamentele sale din Germania si subsidiarele din Europa, Asia si cele doua Americi, astfel incat a fost usor sa ne adaptam, rapid, la noile conditii. Siegenia are in plan sa creeze o platforma virtuala, un «Fensterbau» virtual, cu produsele noi si cele de top din portofoliu, toate pentru tehnica ferestrelor. Colegii nostri din Germania - cei din departamentele de productie, marketing, tehnic, vanzari etc. - care au trecut in momentele de varf ale pandemiei prin perioada de «Kurzarbeit» revin usor-usor la normalitatea de dinainte de pandemie. Siegenia incearca sa realizeze in 2020 cifre de vanzari foarte apropiate de cele pe care si le-a propus initial”. Informatii suplimentare, la www.siegenia.com 
 
SISECAM
rehau
2021-video-fer
TSV
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza