Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


INTERCOM TOPAZ SRL

INTERCOM TOPAZ SRL

Adresa: B-dul Aurel Vlaicu nr. 125, Constanta, Judet CONSTANTA
Telefon: 0341-463.417
Fax: 0341-463.417
Mobil: 0722.666.316
E-mail: bialtopaz@yahoo.com
Web site: www.intercomtopaz.ro; www.windoline.ro
Domenii: Sisteme de feronerie | Profile din PVC | Ferestre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire | Profile aluminiu & materiale pentru placari | Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
Distribuitor profile pvc OPTIMALINE si WINDOLINE, feronerie GEVISS, armatura, panel, pervaz, accesorii, profile aluminiu, plase insecte plise si rulouri exterioare, usi garaj.
Prezentare companie/institutie
 
Compania Intercom Topaz SRL din Constanta este infiintata in anul 1991, are ca obiect principal de activitate furnizarea de profile PVC si aluminiu, fiind unic importator in Romania al profilelor PVC marca Windoline si Optimaline,a feroneriei Geviss si a spumei poliuretanice si silicon marca Somafix.
 
Cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani,ne remarcam prin:
- seriozitate,
-o buna aprovizionare
-o gama diversificata de produse:accesorii PVC si aluminiu,armatura,panel, pervaz, lambriuri,profile si accesorii antiinsecte.
- asigurarea transportului gratuit pe intreg teritoriul Romaniei,avand un parc auto propriu de 7 camioane.
 
Toate produsele importate si distribuite de compania noastra au marcajul CE,sunt la un raport calitate/pret exceptional,diversificate in serii de profile de 60mm(4 camere),70mm(5camere), 80mm(6camere) si seria de glisare,intr-o varietate de culori(alb,stejar auriu,stejar antic,mahon,nuc,wenge si gri antracit).
Fiind unic importator ale marcilor mai sus mentionate,compania noastra poate oferi exclusivitate pe un anumit judet in functie de capacitatea de achizionare a solicitantului si totodata consultanta cu sprijinul echipei Intercom Topaz,o echipa dinamica,vigilenta,care are ca emblema respectul fata de client si seriozitate.
Totodata,compania noastra confectioneaza arcade din profile PVC , rulouri si usi de garaj cu lamele din aluminiu izolate cu spuma poliuretanica si sisteme de plasa plisata.
 
Pentru a veni in intampinare necesitatilor tamplariilor,in anul 2019 am deschis o sectie de confectionare ferestre si usi din PVC cu o echipa bine pregatita,sectie care se adreseaza in mod special montatorilor.
Ca noutate,pentru anul 2020,societatea noastra va introduce pe piata Romaniei un sistem profile PVC de 80mm cu 6 camere avand 3 garnituri coextrudate si un coeficient de transfer termic de 0.95w/m2k.

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left