Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - INTERCOM TOPAZ: Firma a consemnat incasari de 29 milioane de lei
INTERCOM TOPAZ: Firma a consemnat incasari de 29 milioane de lei
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 16 Ian 2013 11:45
Conducerea companiei Intercom Topaz, din Constanta, si-a propus ca anul acesta sa obtina o majorare de 15% a cifrei de afaceri. In 2012, a fost consemnata, de asemenea, o crestere de 12% a incasarilor, pana la nivelul de 29 milioane de lei, intrucat nu au fost intampinate dificultati majore in derularea activitatii. Cea mai importanta problema a constat in fluctuatia cursului valutar, la celelalte schimbari din piata (datorate recesiunii din ultimii ani), firma adaptandu-se pe parcurs.


Simona Dumitru, director adjunct al Intercom Topaz: „In 2013 intentionam sa initiem o campanie sustinuta la nivel national care vizeaza sporirea gradului de fidelitate a clientilor actuali si atragerea de noi parteneri, proiect pentru care urmeaza sa alocam fonduri in valoare de 0,1 milioane de euro. De asemenea, analizam posibilitatea ca in 2013 sa ne extindem activitatea pe pietele externe. In 2012, strategia de dezvoltare s-a axat exclusiv pe dezvoltarea parcului auto si a extinderii retelei de distributie. Activitatile de distributie se realizeaza atat direct (in proportie de 80% din totalul livrarilor), cat si prin intermediul distribuitorilor zonali. Comercializam in principal profile din PVC marcile Winhouse si Vinka cu o pondere de 30% din total, precum si feronerie Geviss (15%), spuma poliueratica Somafix (10%), armaturi metalice (10%) si repere din aluminiu (5%). De asemenea, ne-am implicat in realizarea de rulouri exterioare din aluminiu si a usilor de garaj (15%), precum si a arcadelor din PVC (10%). Totodata, asiguram servicii de vopsire a profilelor din PVC/aluminiu si a accesoriilor. Pe segmentul sistemelor din PVC, cele mai numeroase comenzi au provenit in 2012 din zonele de sud, est si centru ale tarii. Acestea au vizat achizitia unor serii cu trei, patru si cinci camere, compatibile pentru feronerie cu axa de 9 mm, anul acesta urmand ca producatorul sa lanseze si o gama ce permite instalarea elementelor de inchidere de 13 mm. O evolutie foarte buna a comenzilor a fost consemnata pentru feroneria Geviss, care a fost inclusa in oferta noastra in 2009 si pentru care solicitarile au fost in crestere de la un an la altul, mai ales in regiunile de sud, vest si est ale Romaniei. Situatia a fost similara si pentru spuma poliuretanica si siliconul marca Somafix, pentru care solicitarile au crescut de la luna la luna desi sunt produse relativ noi in oferta noastra, lansate in februarie 2012”.

 
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left