Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 29 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - REHAU WS: Inovatii pregatite pentru viitorul NZEB, la Fensterbau Frontale 2024
REHAU WS: Inovatii pregatite pentru viitorul NZEB, la Fensterbau Frontale 2024
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 11 Apr 2024 12:13
La Fensterbau Frontale 2024, REHAU Window Solutions a prezentat cele mai noi dezvoltari aduse solutiei de profile Artevo, lansata anul trecut. REHAU Window Solutions ofera astfel partenerilor sai cele mai inalte standarde in ceea ce priveste solutiile pentru ferestre, pastrandu-si pozitia de jucator de top in pietele din intreaga lume.
Pentru ca sustenabilitatea este un subiect deosebit de important pentru REHAU Window Solutions, dezvoltarile aduse produselor sale sunt realizate cu scopul de a obtine solutii cat mai eficiente, printr-un mod cat mai prietenos cu mediul si pentru a raspunde standardelor nZEB, de reducere la aproape de zero a consumului energiei. 
Artevo Terra sporeste semnificativ superioritatea Artevo. Specialistii REHAU Window Solutions folosesc acum PVC bioatribuit ca un material sustenabil suplimentar. Prin utilizarea PVC-ului bioatribuit si reciclat intr-un sistem de profile, Artevo Terra maximizeaza reducerea emisiilor de CO2 in comparatie cu utilizarea PVC-ului virgin.
"Artevo Terra arata modul in care REHAU Window Solutions face in mod constant ca sistemele sale premium sa fie mai eficiente si mai durabile. Expertii nostri dezvolta in mod constant sistemul si se concentreaza pe nevoile partenerilor nostri si pe viitoarele cerinte de reglementare. Artevo Terra ofera astfel avantaje competitive decisive. Intregul design este sinonim cu sustenabilitatea de viitor pe parcursul intregului ciclu de viata. Profesionistii in domeniul ferestrelor beneficiaza de o serie de valori adaugate si, in cele din urma, pot oferi clientilor finali un pachet personalizat, extrem de atractiv si sustenabil", a spus Frank Zimmermann, Chief Technology Officer (CTO) REHAU Window Solutions.
"La REHAU Window Solutions ne angajam sa fim pionieri in materie de solutii sustenabile care nu numai ca ridica standardele industriei, dar rezista si la testul timpului. Suntem mandri sa aducem inovatiile REHAU in atentia partenerilor nostri pentru a oferi impreuna cu acestia ferestre durabile realizate intr-un mod responsabil fata de resurse si cu un grad de confort ridicat pentru beneficiari. Artevo Terra este exemplul clar ca REHAU Window Solutions inoveaza continuu pentru a pune la dispozitie pietei cele mai bune solutii”, a declarat Paul Chipriean, Director Window Solutions REHAU Romania.
 
Noutatile aduse de ArtevoTerra:
  • Sistem premium bazat pe PVC bioatribuit in stratul superior si PVC reciclat in miezul profilului.
  • PVC-ul bioatribuit utilizat nu intra in competitie cu lantul alimentar si are o amprenta de CO2 cu 90% mai mica decat PVC-ul virgin.
  • Are un continut reciclat de pana la 80% (postconsumator si postindustrial).
  • Integrare completa in economia circulara a REHAU Window Solutions: materialul reciclat utilizat provine din ciclul de materiale REHAU si este returnat la acesta dupa faza de utilizare.
  • Nu sunt necesare intarituri din otel pana la o inaltime a foii de 2,4 metri. Acest lucru reduce semnificativ si mai mult amprenta de CO2.
  • Tehnologie Low-E pentru cele mai bune valori de izolare termica. Acest lucru inseamna ca nu numai productia este mai mica in ceea ce priveste emisiile de CO2 decat in cazul oricarui alt sistem. Artevo Terra se caracterizeaza prin cea mai buna eficienta energetica si, prin urmare, printr-o amprenta la sol deosebit de redusa in faza de utilizare.
  • Manevrabilitate perfecta: productia si instalarea sunt la fel de rapide si sigure ca si in cazul sistemului Artevo de baza.
Pe langa Artevo Terra, REHAU Window Solutions a prezentat in cadrul Fensterbau Frontale 2024 SLINOVA X, care ofera noi dimensiuni pentru profesionistii in domeniul ferestrelor din intreaga lume.
Cu un design unic, productie si instalare eficiente, incorporate intr-un concept de sustenabilitate de pionierat orientat spre viitor, SLINOVA X este solutia de glisare inovatoare bazata pe materialul de inalta tehnologie RAU-FIPRO X. Datorita proprietatilor speciale ale materialului RAU-FIPRO X, SLINOVA X ofera cea mai subtire sectiune centrala de pana acum intr-un sistem de glisare pe baza de PVC. Designul inovator deschide noi dimensiuni de transparenta pentru profesionistii in domeniul ferestrelor si inspira arhitectii si proprietarii de cladiri. SLINOVA X imparte platforma de cadre cu SLINOVA, cea de-a doua varianta a platformei sistemului de glisare orizontala.
Acest lucru ofera numeroase avantaje: simplifica in mod semnificativ logistica si productia datorita utilizarii unor piese identice. Odata ce treptele de lucru au fost configurate pe linia de productie, acestea pot fi transferate la o varietate de aplicatii.
Participarea REHAU Window Solutions la Fensterbau Frontale si investitiile sale continue reflecta angajamentul neabatut al companiei fata de progres si excelenta. Prin produsele sale inovatoare REHAU Window Solutions seteaza noi standarde pe piata de specialitate si isi consolideaza pozitia jucator de top in domeniul solutiilor pentru ferestre la nivel international.
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left