Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ETEM: Conferinta Etem Business Partners, intr-un nou format
ETEM: Conferinta Etem Business Partners, intr-un nou format
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 20 Mar 2018 07:14
La data de 22 martie 2018, incepand cu ora 9.30, sala Ramada Europe a hotelului Ramada Bucharest Park (din B-dul Poligrafiei nr. 3-5, sector 1, Bucuresti) isi deschide portile pentru partenerii de afaceri ai companiei Etem - important furnizor de profile arhitecturale pentru tamplarie si fatade, respectiv de profile pentru industria auto, cu prilejul conferintei „Etem Business Partners - inovatie si calitate, solutii catre succes”.
„Aflata la prima editie (in formatul actual - n.r.), conferinta este deschisa specialistilor din companiile ce desfasoara activitati in aceasta bransa: producatori de tamplarie din aluminiu si PVC, firme de constructii, agenti economici care asigura servicii specializate in executie si montaj, antreprenori si arhitecti. Evenimentul aduce impreuna profesionisti de renume international din domeniul constructiilor, arhitecturii si ingineriei. Participantii vor avea ocazia sa cunoasca in detaliu sistemele fabricate de Etem, primind totodata informatii utile privind solutiile practice, noutatile gamei de produse, proiecte derulate din intreaga lume in termeni tehnici si multe altele. Nu in ultimul rand, avem oportunitatea sa ne reintalnim si sa cunoasteti intreaga echipa Etem Systems atat din Romania, cat si din Bulgaria si Grecia”,  a declarat Yassmin Abdulla, coordonatorul evenimentului.
***
Seminarul Etem Business Partners reprezinta un eveniment traditional pe piata de profil, a carui prima editie a avut loc tot la Ramada Park, in anul 2010, fiind urmata in acelasi an de o serie de conferinte cu aceeasi tema, in localitatile importante ale tarii. Conferinta se adreseaza specialistilor din bransa de tamplarie termoizolanta, arhitectilor, proiectantilor si fabricantilor de ferestre si pereti cortina, respectiv reprezentantilor companiilor de constructii. In program sunt, de obicei, incluse prezentari referitoare la identitatea corporatista a societatii, la cele mai noi produse aflate in portofoliu (unele, lansate pe piata din Romania chiar cu prilejul evenimentului) etc. Informatii suplimentare, la www.etem.ro, iar pentru a descarca invitatia de participare gratuita, click aici!
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left