Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 16 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Urban AKS 9600-CUT: Calitate de top, performanta optima, productivitate inalta
Urban AKS 9600-CUT: Calitate de top, performanta optima, productivitate inalta
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 22 Iun 2021 06:36
Echipamentul de lipire AKS 9600 CUT, de la Urban Maschinenbau, permite sudura clasica a profilelor din PVC, cu cordoane avand limitare la 0,2 mm, 2 mm sau variabila, precum si frezarea capacelor de protectie din aluminiu de tip ApuClip, la unghiuri de 45˚. Noutatea este constituita de sudura CUT, care se realizeaza fara taierea foliei de protectie, asigura o capacitate normala de procesare si permite lipirea profilelor laminate cu folii imitatie de lemn, otel, aluminiu sau PVC. Procedurile de sudare se realizeaza la 4, 6 sau 8 capete, existand posibilitatea asamblarii montantilor atat in sistem „cap la cap”, cat si in V. Avantajul major asigurat de aceasta tehnologie este reprezentate de obtinerea unor finisaje superioare in zonele de colt ale ansamblurilor de ferestre/usi colorate, care sunt tot mai prezente in proiectele arhitecturale contemporane. Niciuna dintre sudurile CUT nu necesita debavurare, fiind posibila inclusiv procesarea la temperatura inalta, cu micsorarea timpului necesar de lipire. 
 
Proceduri avansate de sudare si grad maxim de adaptabilitiate
De pe pozitia sa de lider in domeniul productiei utilajelor de procesare a profilelor din PVC destinate executiei de tamplarie termoizolanta, furnizorul german acorda permanent o mare atentie optimizarilor, din care rezulta o serie de noi posibilitati. Dintre acestea, la AKS 9600-CUT se remarca procedura de sudare Vario-Cut II ce presupune realizarea de operatii de frezare tridimensionala, tehnologia de canelura in V, integrarea unor instrumente de sudura complexe pentru asigurarea calitatii vizuale dorite  si optimizarea culorii in zona de colt prin procesul de curatare. Nivelul ridicat de adaptabilitate a utilajului ofera producatorilor noi posibilitati de exploatare a tehnologiilor puse la dispozitie de Urban, pentru fiecare flux de fabricatie putand fi identificata cea mai buna solutie. Alte caracteristici relevante ale AKS 9600-CUT sunt reprezentate de: posibilitatea frezarii pe contur si a garniturii de etansare, obtinerea unor finisaje de inalta calitate prin aplicarea unor proceduri de frezare prealabila a colturilor, controlul complet automat al secventelor, gradul sporit de eficienta. Optional, se asigura integrarea functiei HFL, de lipire la 90˚.
 
ghid_montaj
rehau
2021-video-fer
SISECAM
athena_370px
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
ROTO
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE