Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU: Mentinere a trendului ascendent al incasarilor
BITT-BAU: Mentinere a trendului ascendent al incasarilor
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 27 Aug 2014 17:25
Afacerile furnizorului de feronerie si accesorii Bitt-Bau s-au inscris in primul semestru al acestui an pe un trend ascendent, fiind inregistrata o crestere  de 11% a incasarilor comparativ cu intervalul similar din 2013. Totodata, pana la finele exercitiului financiar curent, este vizata o mentinere a tendintei de majorare a cifrei de afaceri, care s-a situat in 2012 la nivelul de 14 milioane de lei, iar in 2013 a atins valoarea de 14,3 milioane de lei.
 
Mihai Mitrea, director comercial al Bitt-Bau: „Una dintre cele mai importante categorii de produse pe care o comercializam este reprezentata de incuietorile pentru usi din PVC si lemn (aceasta contribuie cu 44% la vanzarile totale), diferenta fiind reprezentata de vanzarile de feronerie pentru ferestre din lemn si PVC (50%), accesorii si produse conexe. Pe segmentul produselor destinate domeniului usilor, cererea s-a inscris anul acesta pe un trend ascendent, datorat in parte si cresterii cererii de produse de top (de siguranta ridicata). Produsele pe care le distribuim in aceasta gama sunt marci ale  partenerilor nostri traditionali, printre acestia aflandu-se firmele Roto, Gutmann, Geze (Germania), Hoppe (Italia), Euro-Elzett si Kaba Elzett (Ungaria) sau Cemom (Franta), iar in cazul anumitor furnizori suntem importator si dealer autorizat. Cele mai bine vandute sortimente pentru personalizarea usilor au fost anul acesta cele pentru modele basculant-glisante si de tip armonica, comenzile provenind preponderent din centrul si vestul tarii. Aria proprie de distributie s-a dezvoltat la nivel national, prin intermediul a sase depozite proprii, insa pentru anul acesta ne-am propus sa ne extindem activitatea si in alte zone in care nu suntem prezenti. Totodata, avem in vedere sa investim in expansiunea logisticii si a extinderii gamei sortimentale, fondurile alocate pentru in acest sens atingand nivelul de 0,5 milioane de lei”.         
 
ghid_montaj
2021-video-fer
rehau
athena_370px
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
VBH
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE