Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - WINTEC isi extinde capacitatea de depozitare din localitatea Popesti-Leordeni
WINTEC isi extinde capacitatea de depozitare din localitatea Popesti-Leordeni
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 14 Feb 2023 06:10
Compania Wintec - Bucuresti a achizitionat, in toamna anului trecut, o noua hala de depozitare cu suprafata de 1.300 de mp, situata in localitatea Popesti-Leordeni, care urmeaza sa intre in reamenajare in 2023. Firma mai detine alte sapte depozite proprii (in Bucuresti, Craiova, Iasi, Cluj-Napoca, Bacau, Targu Jiu si in Popesti-Leordeni), depozitul central fiind operational in Popesti-Leordeni. Totodata, pentru distributie, sunt active parteneriate cu o retea de 25 de dealeri specializati, distributia produselor realizandu-se pe plan national.
„Portofoliul de produse pe care il propunem partenerilor include profile din PVC marca Wintech (categorie ce are o contributie de 30% la cifra totala de afaceri), feronerie pentru ferestre (30%) si pentru usi (10%) marca Vorne - Turcia, accesorii (10%) si utilaje Kaban - Turcia (20%). Pe segmentul profilelor din PVC, suntem unic distribuitor la nivel national al marcii Wintech (Turcia). Totodata, suntem implicati si in productia de tamplarie din PVC pentru care folosim profile Wintech sau Rehau, sisteme de feronerie Vorne si geam termoizolant fabricat de societatea Delta Glass (din judetul Ilfov). Operatiunile de acest tip se deruleaza in cadrul celei de-a doua firme, membra a grupului, care se numeste Palladium Profiles si are sediul in localitatea Popesti-Leordeni, din judetul Ilfov. In vederea dezvoltarii activitatii de productie, in 2023, derulam un proiect prin care instalam panouri fotovoltaice care, chiar daca nu vor asigura consumul energetic in proportie de 100%, ne vor fi de un real ajutor. Tamplaria termoizolanta din PVC pe care o fabricam este livrata, ocazional, si la export. Din perspectiva financiara, am incheiat anul 2022 cu o majorare de 15% a cifrei de afaceri, in raport cu valoarea de 39,4 milioane de lei inregistrata in 2021. Pentru 2023, suntem sceptici, dar realisti si consideram ca este prea devreme pentru a face estimari. Chiar daca anul acesta este unul pre-electoral si ar trebuie sa fie initiate mai multe proiecte finantate din fonduri publice, cum ar fi de exemplu, spitale noi, deocamdata nu s-a anuntat niciun proiect de anvergura nou. Dintre dificultatile care ne marcheaza activitatea, aprovizionarea ramane, in continuare, una dintre cele mai importante”, a mentionat Robert Voicu, reprezentantul de vanzari al companiei. Informatii suplimentare, la www.wintec.com.ro 
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left